СОЦИАЛНИТЕ УСЛУГИ НА СОНИК СТАРТ В ГР. ЛЕВСКИ ОТДАДОХА ПОЧИТ КЪМ ДЕЛОТО НА АПОСТОЛА НА СВОБОДАТА

admin No Comment
Новини

На 18.02.2020 г. екипите от специалисти на ЦОП, ЦСРИ и ЦНСТ Левски, потребители и доброволци се включиха в гражданското поклонение пред паметника на Васил Левски и поднесоха цветя в негова памет.

В следобедните часове в ЦНСТ Левски се проведе беседа, посветена на Васил Левски под надслов: „Към безсмъртието по прекия път“ . На събитието присъстваха потребители, доброволци и служители на ЦНСТ, ЦОП и ЦСРИ

Представители на клуба „Млад възрожденец“ към Община Левски с ръководител Силвия Йорданова бяха скъпи гости и поднесоха на всеки от присъстващите тематичен подарък – красиви календари с лика на Апостола.

Педагогът на ЦНСТ представи под формата на интерактивна беседа живота и дейността на патрона на града – Васил Левски. Поканена беше г-жа Албена Иванова – учител по история да обогати познанията на децата и да разкрие по-пълно образа на иконата на българското революционно движение. Прочетени бяха мисли на Левски към народа, вдъхновяващи ги към въоръжена борба.

Накрая всички потребители и доброволци, участвали активно в беседата изработиха постер от цветни фотоси от живота и революционната дейност на Апостола на свободата Васил Левски.