Велики четвъртък в ЦНСТДБУ Левски!

admin No Comment
Новини

В деня на Велики четвъртък, децата от ЦНСТ Левски и екипите на социалните услуги на СОНИК СТАРТ в града отбелязаха празника по традиционен начин – чрез боядисване на яйца. Покана от децата да се присъедини към празника получи и г-жа Любка Александрова – кмет на Община Левски. Това събитие не само създаде настроение на празничния ден, но и помогна на децата да се забавляват и да учат за културните традиции.

За целта, бяха закупени специални бои за яйца и всички необходими материали. Деца и възрастни се включиха с ентусиазъм и креативност, за да създадат уникални и красиви яйца. На масите бяха разположени множество цветове и модели, а всяко яйце бе украсено с любов и грижа.

В края на ателието, всички украсени яйца бяха изложени на специално място, където всички можеха да ги видят и да се възхищават на творчеството на децата. Великденският заек, подарък от г-жа Александрова бе поставен до кошницата, за да пази яйцата до Великден. Това бе чудесен начин да се създаде празнична атмосфера и да се запазят традициите.